Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Asociaţia Pro Bambini - prima ediţie a Festivalului Copiilor

31-05-2009

Copiii au un festival al lor !

Asociaţia Pro Bambini, din Oradea, a organizat ieri, în Sala festivă a Liceului Teologic Greco-Catolic, prima ediţie a Festivalului Copiilor, ocazie cu care a avut loc un spectacol şi un carnaval dedicat celor mici, întregul eveniment dorindu-se a fi un cadou pentru ei de Ziua Internaţională a Copilului.

Programul artistic a fost susţinut de grupuri de copii de la: Fit-Dance Vogue Center, Feeling Dance, de la Şcolile cu clasele I-VIII Nicolae Bălcescu şi Şcoala nr. 11 din Oradea, de la Liceul Greco-Catolic din Oradea, Corul de Cameră Fiat Lux din Oradea, copii de la Liceul de Artă, precum şi o fetiţă de la Şcoala Oltea Doamna. În acelaşi context, a avut loc şi un carnaval animat de clovnii Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea şi de Igor Lungu, actor la Teatrul Arcadia, ocazie cu care clovnii i-au pictat pe copii pe faţă, au făcut giumbuşlucuri şi au modelat baloane pe care le-au împărţit micuţilor. În plus, ca urmare a unui parteneriat între Asociaţia Pro Bambini şi Teatrul Arcadia, cele mai frumoase patru măşti au fost premiate cu câte o invitaţie la Teatrul Arcadia, pentru stagiunea 2009-2010. Crina Dobocan, preşedinta Asociaţiei Pro Bambini, ne-a mărturisit că a organizat acest festival pentru a le face un cadou celor mici de 1 Iunie, fiecare dintre cei 200 de copii implicaţi în spectacol primind la final un pachet de dulciuri şi o diplomă de participare.

Parteneri au fost: Liceul Teologic Greco-Catolic din Oradea,Teatrul de Stat pentru Copii şi Tineret Arcadia din Oradea şi Asociaţia Caritas Eparhial Oradea