Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Concert de colinde Budapesta

20-12-2009

Biserica Greco-Catolică din Roszaktere 10, Budapesta

Apropiindu-ne de minunata sărbătoare a Naşterii Domnului nostru Isus Cristos, am acceptat cu bucurie invitaţia episcopului greco-catolic din Budapesta, Keresztes Szilard, de a încânta prin cântul nostru, enoriaşii bisericii sale.

Primitoarea capitală a Ungariei ne-a fost gazdă timp de o zi. Dat fiind timpul redus pe care l-am avut, nu am putut vizita toate atracţiile oraşului. Dar totuşi am făcut ca timp de câteva ore să ne îndrumăm paşii prin străzile moderne ale capitalei. Principalul obiectiv pe care l-am vizitat a fost Citadella. Treptele săpate în stâncă, acoperite de zăpadă au făcut din o simplă plimbare o mică aventură.

După o scurtă plimbare prin Budapesta, ne-am adunat glasul şi buna dispoziţie pentru a aduce oamenilor din biserică bucuria Crăciunului. Chiar dacă limbajul folosit în colindele noastre nu era perceput în adevăratul sens, cu siguranţă mesajul colindelor a fost receptat cu succes.

Căldura şi iubirea cu care am fost primiţi ne-au dat de înţeles că nu contează limbajul folosit ci modul în care trăieşti si transmiţi ceea ce cânţi.

În concluzie, suntem convinşi că bucuria şi magia Crăciunului a fost receptată aşa cum se cuvine. Am învăţat într-o singură zi, că oamenii se înţeleg nu doar prin limba vorbită ci şi prin sentimentele şi emoţia transmisă.