Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Conferința episcopilor catolici organizată la Oradea

01-05-2014

Luni, 5 mai, Teatrul Regina Maria din Oradea va fi gazdă bună pentru un spectacol cu numele Gala primăverii. Evenimentul este organizat în cadrul Conferinței Episcopilor Catolici din România, manifestarea fiind programată pentru zilele de 5, 6 și 7 mai. Potrivit datelor oferite de Episcopia Grco-Catolică de Oradea, evenimentul propune arii și scene din opere scrise de Mozart, Donizetti, Verdi, Gounod, Bizet, precum și lucrări corale. Pe scena Teatrului Regina Oradea vor urca corurile Fiat Lux și Bunavestire, respectiv soliștii Florina Hinsu, Adina Buboi, Antonina Mânecan Parghel, Robert Bede și Florin Mariș. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea, condusă de dirijorul Romeo Rîmbu. Intrarea la spectacol este liberă. Manifestarea culturală va începe la ora 19.

text preluat de pe www.bihorstiri.roLuni, de la orele 19, în sala Teatrului Regina Maria, se va desfășura spectacolul Gala Primăverii, gala muzicală care reprezintă unul dintre evenimentele publice incluse în cadrul Conferinței Episcopilor Catolici din România.

Spectacolul se desfășoară în două părți: prima parte cuprinde lucrări corale interpretate de Corul Fiat Lux - dirijat de Antonia Nica și de Corul Bunavestire dirijat de Maestrul Radu Mureșan, iar partea a doua cuprinde o mare gală de operă, cu participarea Orchestrei Filarmonicii de Stat Oradea și a soliștilor Florina Hinsu, Adina Buboi, Antonina Manecan-Parghel, Robert Bede și Florin Mariș, care vor interpreta arii, duete și scene din opere compuse de W. A. Mozart, G. Donizetti, G. Verdi, Ch. Gounod. Cu ocazia acestui eveniment se va citi și un mesaj din partea marii soprane Virginia Zeani, grandioasa divă a operei mondiale. Evenimentul este organizat de către Episcopia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Oradea în colaborare cu Teatrul Regina Maria.

text perluat de pa www.bihon.ro