Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Întâlnirea Eparhială a tinerilor Greco-Catolici

20-05-2008

Bucuria întâlnirii

În ziua de 24 mai 2008 am avut plăcerea de a participa la Întâlnirea Eparhială a tinerilor Greco-Catolici cu PSS Virgil Bercea, întâlnire care în acest an s-a ţinut la Marghita.

Noi, cei din corul de cameră Fiat Lux, împreună cu îndrumătoarea noastră Antonia Monica Nica (dirijor si profesor de muzică), am avut deosebita placere de a onora invitaţia de a da răspunsurile la Sfânta Liturghie celebrată de episcopul nostru şi preoţii participanţi. După celebrarea Sfintei Liturghii am avut parte de câteva momente în care Preasfinţia Sa a răspuns întrebărilor tinerilor scrise pe bileţele dar şi de câteva cuvinte pline de însemnătate despre tema întâlnirii din acest an. Am avut parte de momente de meditaţie şi linişte în care fiecare şi-a cercetat sufletul în scopul chemării Spiritului Sfânt.

Acest lucru ne-a dat avânt şi încredere pentru a ne bucura de ceea ce a urmat si anume programul artistic. Am audiat şi am văzut cu plăcere câteva momente artistice susţinute de tinerii din dieceză: dans modern, jocuri, dans şi cântec popular precum şi cântece interpretate de diferite grupuri.

Partea artistică susţinută de noi a fost formată din piese muzicale româneşti şi universale. Tinerii spectatori au fost foarte entuziasmaţi de ceea ce le-am pregătit, s-au ridicat în picioare aplaudând în momentul în care am început să interpretăm melodia In the jungle avându-l ca solist pe Ovidiu Lazăr, la fel cum au reacţionat şi la piesa Oh happy day în care solistă a fost Denisa Moşincat. Au cântat şi au dansat alături de noi, bucuria noatră fiind extremă deoarece am reuşit să îi înveselim. Entuziasmul si aplauzele lor au fost coplesitoare pentru noi, am fost foarte încântaţi de plăcerea cu care ne-au ascultat şi ne-au susţinut. Atmosfera plăcută s-a menţinut până la sfărşit, lucru ce adevereşte că întâlnirea a fost un succes şi un prilej de relaxare şi voie bună iar scopul ei, acela de a uni tinerii creştini a fost împlinit şi simţit de toţi cei prezenţi.