Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

ONGfest

01-10-2011

Lăsându-ne cuprinşi de spiritul nostru sociabil şi dorinţa de comunicare, am hotărât să participăm la ONGFest, Festivalul Organizaţiilor Nonguvernamentale, desfăşurat în 1 şi 2 octombrie, în oraşul nostru.
Astfel, sâmbătă dimineaţa ne-am îndreptat entuziaşti spre standul nostru, echipaţi cu nelipsitul noastru pian electric, afişe ale spectacolelor la care am participat, pliantele şi nu în ultimul rând, tricourile şi şepcile noastre de campanie.
Putem afirma cu tărie faptul că aceasta a fost o experienţă inedită, fiind puşi în situaţia de a convinge oamenii să ne asculte şi să ne cunoască mai bine.
În aceste două zile am reuşit să abordăm câteva persoane care au fost într-adevăr interesate, care ne-au încurajat şi susţinut în ceea ce facem.
Ne-am bucurat de fiecare dată când vedeam pe cineva citind pliantul nostru, şi, de asemenea, atunci când cineva comunica cu noi.
Am surprins plăcerea de pe chipurile oamenilor care au participat la scurtele noastre reprezentări la stand şi la concertul nostru în aer liber.
Totodată, aceasta a fost o ocazie oportună pentru a cunoaşte reprezentanţi a altor ONG-uri.
Suntem siguri că atât pentru noi cât şi pentru celelalte asociaţii prezente aceasta a fost o împrejurare prielnică de a ne face reclamă, de asemenea o ocazie de a demonstra şi încuraja lumea să creadă şi să susţină ideile expansioniste ale organizaţiilor nonguvernamentale.