Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare

08-03-2010

Concert de 8 martie

Sala de spectacole a Filarmonicii de Stat din Oradea s-a dovedit a fi neîncăpătoare, ieri după-amiază, când a avut loc spectacolul Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare, organizat de Uniunea Femeilor filiala Bihor şi Consiliul Judeţean Bihor, eveniment care a încheiat şirul manifestărilor organizate în cadrul Campaniei Primăvară nonviolenţei în judeţul Bihor.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii aşa cum se cuvine, Uniunea Femeilor Bihor, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bihor, a organizat, ieri după-amiază, un spectacol dedicat tuturor femeilor. Sala de spectacole a Filarmonicii de Stat a fost luată cu asalt de doamne, domnişoare, dar şi de domni, toţi luând parte la un minunat spectacol. Programul a fost plin de momente cultural-artistice.

În deschiderea spectacolului, Corul de cameră Fiat Lux, prin prestaţia avută, a smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor. Pe scenă au urcat soţii Boboia, dar şi grupul Vivere, precum şi cunoscuţi interpreţi de muzică populară. Cei prezenţi au putut urmări şi demonstraţii de arte marţiale. De asemenea, programul a inclus şi o prezentare de rochii de mireasă. Aflat la eveniment, Radu Ţîrle, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, a vorbit despre rolul femeii în societate, dar şi în viaţa noastră de zi cu zi. Uniunea Femeilor şi-a premiat şi colaboratoarele, acestea primind din partea preşedintei UF Bihor, Mioriţa Săteanu, şi a preşedintelui CJ o diplomă şi o floare. Mă bucur că am reuşit şi în acest an să le oferim femeilor prezente în sală câteva momente de relaxare şi bucurie şi sperăm ca şi în anii următori să mai putem organiza astfel de spectacole, ne-a declarat preşedinta UF Bihor. De menţionat că acest spectacol a încheiat şi campania Primăvara nonviolenţei în judeţul Bihor.

Articol preluat din cotidianul Crisana, luni, 8 martie, 2010
În ajunul zilei de 8 martie 2010, duminică seara, am participat la un eveniment organizat de Uniunea Femeilor din Bihor în colaborare având Consiliul Judeţean Bihor. Spectacolul organizat s-a intitulat Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare.
Sala de spectacole a Filarmonicii de Stat a fost chiar potrivită pentru acest tip de eveniment iar publicul cald şi emoţionat, am spune din punctul nostru de vedere.

Momentele artistice au fost variate şi reuşite: solişti de muzică cultă, uşoară şi populară, prezentare de rochii pentru mirese, demonstraţii ale unor tehnici de autoapărare. Noi, corul de cameră Fiat Lux, am fost cei care am deschis spectacolul, reuşind, fără modestie, să creeăm atmosfera potrivită evenimentului. Am interpretat piesele: Sara pe deal - Vasile Popovici, Mă luai, luai - Tudor Jarda, Sârba pe loc - Gheorghe Danga. Momentul nostru a conctinuat cu două piese pentru solişti: Te duci şi tu - Vespasian Vasilescu, interpretată de Denisa Moşincat şi Ovidiu Lazăr şi Mama - Andreea Bixio, interpretată de Denisa Moşincat. Piesele, au fost acompaniate de pian, şi au reuşit să culeagă lacrimi din rândurile doamnelor din sală. La finalul spectacolului s-au acordat diplome pentru merite deosebite unor persoane, pentru implicare în viaţa comunităţii. Printre aceste persoane s-a aflat şi dirijorul nostru, Antonia Nica.

Ne bucurăm când aducem zâmbete şi încântare celor de lângă noi! O viaţă fericită să aveţi, doamnelor!