Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

10 ani

25-12-2015

Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele largi, pe fețele ce radiau de fericire, în Biserica atât de dragă nouă, Sfântul Nicolae, urmărind cu privirea mulțimea numeroasă care deja se adunase din dorința de a ne asculta.
Așezați elegant în fața oaspeților noștri, am așteptat umili, dar încântați, ca orice gazde primitoare, sosirea celor care, de-a lungul celor 10 ani de activitate pe care îi sărbătoream în acea seară, ne-au susținut, ne-au fost alături și ne-au apreciat munca, depusă cu ardoare, încununată de pasiune și iubirea de frumos.
Programul artistic a fost deschis cu prezentarea unui material care cuprindea cele mai importante evenimente si realizări ale vieții noastre corale, precum și cele mai dragi amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul ieșirilor noastre, prezentare ce ne-a emoționat până la lacrimi, chiar și pe cei mai stăpâni pe sine dintre noi.
Am început să ne simțim complet în elementul nostru numai după ce am pășit, încărcați de energie și încrezători, în lumina reflectoarelor, pentru a face ceea ce noi știm cel mai bine: să cântăm. Piesele alese, îndelung lucrate și șlefuite pe parcursul a numeroase ore de repetiție, ne-au fost cel puțin la fel de dragi ca publicului, care ne-a aplaudat plin de vigoare în momentele atent alese din desfășurarea concertului.
Seara muzicală s-a încheiat cu mulțumirea celor din auditoriu pentru prezență și urări de Sărbători Fericite. De asemenea, acesta a fost momentul în care binevoitorii au avut ocazia să ne susțină munca depusă, înainte de a-și alege un măr și a se îndrepta către case, spre a-și petrece seara zilei de Crăciun în familie. Același lucru l-am făcut și noi, familia Fiat Lux, care ne-am întâlnit într-un cadru intim, pentru a schimba păreri în legătură cu evenimentele din acea seară și a ne dărui unul altuia tradiționalele cadouri de Crăciun.
A fost o seară minunată, în care sperăm că am reușit să oferim dragilor noștri invitați o parte din lumina noastră, precum și din magia Crăciunului.

Autor: Andreea Blaga


Concert Aniversar Fiat Lux la Catedrala Sfântul Nicolae - Zece ani de emoții și bucurii

Deși Crăciunul a trecut, ecourile lui mai răsună încă în sufletele membrilor Corului Fiat Lux, care, la împlinirea a 10 ani de existență, au susținut, pe 25 decembrie, un concert la Catedrala Sfântul Nicolae.
Acum un deceniu, o mână de oameni se întâlnea pentru a oferi un scurt recital de colinde. Niciunul dintre cei prezenți atunci nu știa că acel grup avea să crească, transformându-se în ceea ce este astăzi: o adevarată familie, o oază de bucurie și lumină. Așa s-a născut cel care azi este Corul de Cameră Fiat Lux.
Pentru a serba cei 10 ani, pe 25 decembrie, la Catedrala Sfântul Nicolae, corul a organizat un concert de excepție. Programul artistic a fost deschis cu prezentarea unui scurt material care cuprindea cele mai importante evenimente și realizări ale corului, precum și cele mai dragi amintiri pe care membrii lui le-au acumulat de-a lungul concertelor la care au cântat. Piesele alese, îndelung lucrate și șlefuite pe parcursul a numeroase ore de repetiție au fost bine primite de public, care a aplaudat plin de vigoare. La concert a participat și episcopul greco-catolic Virgil Bercea.
Seara muzicală s-a încheiat cu mulțumirea celor din auditoriu pentru prezență și urări de Sărbători Fericite. De asemenea, acesta a fost momentul în care binevoitorii au avut ocazia să susțină munca depusă de cor, înainte de a-și alege un măr și a se îndrepta către case, spre a-și petrece seara zilei de Crăciun în familie.
A fost o seară minunată, în care sperăm că am reușit să oferim dragilor noștri invitați o parte din lumina noastră, precum și din magia Crăciunului, susțin membrii corului.

Sursa:http://www.crisana.ro