Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoţii, în ziua de Crăciun, am păşit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezenţa a circa 200 de prieteni şi parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

10 ani

25-12-2015

Plini de emoţii, în ziua de Crăciun, am păşit cu zâmbetele largi, pe feţele ce radiau de fericire, în Biserica atât de dragă nouă, Sfântul Nicolae, urmărind cu privirea mulţimea numeroasă care deja se adunase din dorinţa de a ne asculta.
Aşezaţi elegant în faţa oaspeţilor noştri, am aşteptat umili, dar încântaţi, ca orice gazde primitoare, sosirea celor care, de-a lungul celor 10 ani de activitate pe care îi sărbătoream în acea seară, ne-au susţinut, ne-au fost alături şi ne-au apreciat munca, depusă cu ardoare, încununată de pasiune şi iubirea de frumos.
Programul artistic a fost deschis cu prezentarea unui material care cuprindea cele mai importante evenimente si realizări ale vieţii noastre corale, precum şi cele mai dragi amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul ieşirilor noastre, prezentare ce ne-a emoţionat până la lacrimi, chiar şi pe cei mai stăpâni pe sine dintre noi.
Am început să ne simţim complet în elementul nostru numai după ce am păşit, încărcaţi de energie şi încrezători, în lumina reflectoarelor, pentru a face ceea ce noi ştim cel mai bine: să cântăm. Piesele alese, îndelung lucrate şi şlefuite pe parcursul a numeroase ore de repetiţie, ne-au fost cel puţin la fel de dragi ca publicului, care ne-a aplaudat plin de vigoare în momentele atent alese din desfăşurarea concertului.
Seara muzicală s-a încheiat cu mulţumirea celor din auditoriu pentru prezenţă şi urări de Sărbători Fericite. De asemenea, acesta a fost momentul în care binevoitorii au avut ocazia să ne susţină munca depusă, înainte de a-şi alege un măr şi a se îndrepta către case, spre a-şi petrece seara zilei de Crăciun în familie. Acelaşi lucru l-am făcut şi noi, familia Fiat Lux, care ne-am întâlnit într-un cadru intim, pentru a schimba păreri în legătură cu evenimentele din acea seară şi a ne dărui unul altuia tradiţionalele cadouri de Crăciun.
A fost o seară minunată, în care sperăm că am reuşit să oferim dragilor noştri invitaţi o parte din lumina noastră, precum şi din magia Crăciunului.

Autor: Andreea Blaga


Concert Aniversar Fiat Lux la Catedrala Sfântul Nicolae - Zece ani de emoţii şi bucurii

Deşi Crăciunul a trecut, ecourile lui mai răsună încă în sufletele membrilor Corului Fiat Lux, care, la împlinirea a 10 ani de existenţă, au susţinut, pe 25 decembrie, un concert la Catedrala Sfântul Nicolae.
Acum un deceniu, o mână de oameni se întâlnea pentru a oferi un scurt recital de colinde. Niciunul dintre cei prezenţi atunci nu ştia că acel grup avea să crească, transformându-se în ceea ce este astăzi: o adevarată familie, o oază de bucurie şi lumină. Aşa s-a născut cel care azi este Corul de Cameră Fiat Lux.
Pentru a serba cei 10 ani, pe 25 decembrie, la Catedrala Sfântul Nicolae, corul a organizat un concert de excepţie. Programul artistic a fost deschis cu prezentarea unui scurt material care cuprindea cele mai importante evenimente şi realizări ale corului, precum şi cele mai dragi amintiri pe care membrii lui le-au acumulat de-a lungul concertelor la care au cântat. Piesele alese, îndelung lucrate şi şlefuite pe parcursul a numeroase ore de repetiţie au fost bine primite de public, care a aplaudat plin de vigoare. La concert a participat şi episcopul greco-catolic Virgil Bercea.
Seara muzicală s-a încheiat cu mulţumirea celor din auditoriu pentru prezenţă şi urări de Sărbători Fericite. De asemenea, acesta a fost momentul în care binevoitorii au avut ocazia să susţină munca depusă de cor, înainte de a-şi alege un măr şi a se îndrepta către case, spre a-şi petrece seara zilei de Crăciun în familie.
A fost o seară minunată, în care sperăm că am reuşit să oferim dragilor noştri invitaţi o parte din lumina noastră, precum şi din magia Crăciunului, susţin membrii corului.

Sursa:http://www.crisana.ro