Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Caravana darurilor de Craciun

20-12-2008

Concert Federatia Patronilor - Hotel Elite Oradea

Sarbatorile de iarna se apropie, iar Federatia Patronilor Bihor si-a incheiat activitatea din acest an prin Caravana darurilor de Craciun 2008. Aceasta actiune sociala, a devenit deja o traditie pentru membri FPB, care contribuie in fiecare an dupa posibilitati.

Si in acest an, prin bunavointa unor membrilor inimosi ai Federatiei, am reusit sa donam o suma de bani copiilor de la Scoala Speciala - CSI, nr. 3, sa pregatim burse elevilor din liceele din Oradea (20 de burse a cate 100 Ron), care au rezultate bune la invatatura, dar cu situatie familiala modesta, precum si unor elevi de la Scoala Generala din Dragesti. Un aspect deosebit in acest an a fost colaborarea cu Asociatia Piticot, impreuna cu care am reusit sa
Caravana impartirii darurilor s-a desfasurat intre 18 si 19 decembrie 2008. Joi 18 decembrie 2008, a fost debutul Caravanei darurilor, la Hotel Elite, unde intr-o atmosfera de sarbatoare, cu brad impodobit, colinde si cozonaci, au fost impartite bursele elevilor de liceu.

Actiunea a continuat si azi, vineri, 19 decembrie cu inmanarea de cadouri copiilor de la Scoala generala din Dragesti si Giulesti (Chiscau). O parte din cadouri, au ajuns la cei 12 tineri de la Asociatia Frantz Max, cu sediul pe Al. Vlahuta, nr 79.

La acesta intalnire au participat o parte dintre membrii Colegiului Permanent al Federatei Patronilor Bihor si elevi ai liceelor din oras si din judet pentru a primi premiile.
Momentul a fost completat de un concert de colinde, sustinut de copii de la Corul Fiat Lux, condus de domnisoara Antonia Nica si de Corul Parintelui Brie.