Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Fiat Lux la Pro Bambini

03-06-2010

Copii "vrăjiţi" de spectacol, la Arcadia

Spectacol grandios la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Arcadia", organizat de Asociaţia Pro Bambini din Oradea, în colaborare cu Teatrul pentru Copii şi Tineret "Arcadia", Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Liceul de Artă, Liceul Greco-Catolic, Şcoala "Oltea-Doamna", Şcoala Nr. 16, Şcoala din Bunteşti, Şcoala cu clasele I-VIII "Dacia" şi Vogue Center. Manifestarea a fost organizată pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului.

Timp de aproape două ore, copiii, însoţiţi de părinţi, au ascultat cântece, au privit dansuri populare şi moderne, un spectacol de teatru şi un altul cu numere de magie. La fel de fascinante au fost şi momentele coregrafice prezentate de copiii-balerini de la Clubul Fit-Dance Vogue Center, pregătiţi de coregraful Maris Puşcov.

Program variat

La reuşita spectacolului şi-au adus contribuţia (...), de ansamblul folcloric "Florile Bihorului" al Palatului Copiilor şi Elevilor din Oradea, coordonat de profesoara Florica Negrău. "Ardeleana de la Roşia" şi jocurile de pe Valea Crişului Repede, aduse pe scenă de membrii ansamblului "Florile Bihorului", au dat farmec serii. Copiii din clasa a II-a C de la Şcoala cu clasele I-VIII "Oltea-Doamna", îndrumaţi de profesoarele Elena Pavel şi Gondoş Anika, au prezentat un superb dans modern.

Târg de carte

Programul a continuat cu cântece populare din Bihor, interpretate de Georgiana Vesa şi Emilia Ţig de la Şcoala cu clasele I-VIII Bunteşti. Magicianul Todini a vrăjit asistenţa cu cele câteva numere de magie prezentate, iar Marco Malintoppi şi Larisa Vlad, de la Clubul Exclusive, antrenaţi de Florina Culda şi Oana Floruţ, au executat cu graţie mai multe stiluri de dans. (...)

Corul "Fiat Lux", dirijat de profesoara Antonia-Monica Nica, a fost, şi de această dată, la înălţime.

(...)
Manifestarea a fost sprijinită de prefectul judeţului, Gavrilă Ghilea, Ara Romania, Isrom, Raffaele Calzaturicio, asociaţia "Le Nuage" din Franţa, European Drinks şi librăria "Gutenberg". Toţi copiii implicaţi în program au primit pachete cu dulciuri.

Paralel cu programul artistic, în foaierul Teatrului Arcadia, Asociaţia Pro Bambini a organizat un targ de carte, cu strângere de fonduri pentru copiii aflaţi în nevoie.

"Din banii adunaţi la târgul de carte, vom cumpăra unor copii nevoiaşi rechizite şi haine, iar cărţile care au rămas le vom dona bibliotecii Şcolii din Olcea", a spus Crina Dobocan, preşedinta Asociaţiei Pro Bambini.

Articol preluat din Jurnalul Bihorean