Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Întâlnirea Naţională a preoţilor catolici

17-05-2010

Oradea găzduieşte, în perioada 17-20 mai, ultima Întâlnire Naţională a Preoţilor Catolici din România, din acest an. Acţiunea pastorală este o încoronare a Anului Preoţiei.

La evenimentul organizat de Episcopiile Romano-Catolică şi Greco-Catolică din Oradea participă peste o sută de preoţi greco-catolici şi romano-catolici din toate diecezele ţării. Manifestarea este marcată de activităţi liturgice, conferinţe ştiinţice, discuţii pe grupuri etc.

Festivitatea de deschidere a avut loc luni seara, în Catedrala Romano-Catolică din Oradea. Cuvântul de deschidere a fost adresat de episcopul romano-catolic Bocskei Laszlo.

"În aceste zile vom putea aprofunda comuniunea preoţească şi să mulţumim lui Dumnezeu pentru chemare. La întâlnire participă slujitori din toate diecezele catolice şi greco-catolice din România. Întâlnirea aceasta va încheia şi anul ocaziilor în care preoţii au încercat să descopere din nou fascinaţia chemării, concretizată în prietenia cu Cristos", a spus episcopul Bocskei Laszlo.

În timpul festivităţii de deschidere, corul de cameră "Fiat Lux", condus de profesor Antonia Monica Nica, a împresionat auditoriul prin câteva piese de factură religioasă. (...)
Articol preluat de pe bihon.ro