Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Made for Europe

13-04-2009

Concert la festivitatea concursului Made for Europe Oradea

Sâmbătă după-amiază, Colegiul Naţional Mihai Eminescu a găzduit festivitatea de premiere a fazei naţionale a concursului Made for Europe, care anul acesta a avut loc în judeţul Bihor. Competiţia, ajunsă deja la a treia ediţie, s-a adresat elevilor care au participat cu produsele proiectelor comunitare premiate la nivel judeţean în anul şcolar 2007-2008.
În cadrul festivităţii au concertat cei din Corul de Cameră FIAT LUX, tineri de valoare care au reuşit să dea o notă de profesionalism în ton cu importanţa evenimentului,

Din cele 96 de echipaje, peste 70 au reuşit să obţină premii sau menţiuni, iar judeţul nostru a primit patru premii şi o menţiune. Nici ceilaţi participanţi nu au fost uitaţi de organizatori, fiindu-le oferite premii de participare, constând în diplome şi cărţi, primite din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean prin finanţare de la Consiliul Judeţean. Competiţia a fost structurată pe grupe de vârstă şi domenii. Astfel, din cele 96 de proiecte prezente în concurs, 12 au obţinut premiul I, dintre care două unităţi şcolare din judeţul Bihor, şi anume Şcoala cu clasele I - VIII Nicolae Popoviciu din Beiuş şi Grupul Şcolar Unirea Ştei. Celelalte premii întâi au fost adjudecate de şcoli din judeţele Botoşani, Cluj, Constanţa, Iaşi, Suceava şi municipiul Bucureşti. Locul II a fost obţinut de 22 de şcoli, printre care CSEI nr. 1 Oradea şi Grădiniţa nr. 51 din Oradea, restul fiind adjudecate de către judeţele Dâmboviţa, Sibiu, Timiş, Dolj, Brăila, Arad şi municipiul Bucureşti. Pe locul III s-au clasat tot 12 unităţi de învăţământ din judeţele: Buzău, Brăila, Hunedoara, Ialomiţa, Argeş, Mureş, Mehedinţi, Prahova şi altele. Organizatorii au oferit şi 25 de menţiuni pentru diverse proiecte, printre care şi cel al Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea, dar şi ale unor şcoli din Arad, Olt, Maramureş, Giurgiu, Salaj etc. Cred că am reuşit să organizăm destul de bine această competiţie naţională, oferindu-le participanţilor şi un program cultural interesant. Aş dori să aduc mulţumiri sponsorilor şi colaboratorilor noştri, care ne-au ajutat la organizarea evenimentului, cum ar fi: Casa Corpului Didactic, Liceul Teoretic Aurel Lazăr, Liceul Pedagogic Iosif Vulcan, Consiliul Judeţean Bihor, Casa de Cultură a municipiului Oradea, DGASPC, grupul de firme S.C. European Drinks şi European Food, dar şi celorlalte instituţii şi firme care au fost alături de noi, a specificat Florin Negruţiu, inspector de specialitate în cadrul ISJ Bihor şi organizatorul evenimentului.