Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Tabără muzicală la Barajul Drăgan

04-09-2011

Nu există vară în care să nu ieşim undeva, aşa că, anul acesta, pe final de vacanţă, am hotărât să petrecem mai mult timp împreună, astfel, într-o luni dimineaţă am pornit înarmaţi până-n dinţi cu provizii, spre barajul din Valea Drăganului.

Ajunşi acolo, am profitat de atmosfera pitorească din mijlocul munţilor vegheaţi de splendoarea pădurilor de brazi şi de măreţia Barajului Drăgan.

Această excursie a fost pentru noi o provocare deoarece am decis să ne autogospodărim. Pregătiţi cu "şorţuri şi bonete"œ am pătruns fiecare în bucătărie, organizaţi în grupuri de câte patru, descoperind astfel, unii pentru prima dată, universul culinar.
Ca să vorbim despre strădania noastră ca bucătari, cred că ar fi cazul să amintim câteva din felurile de măncare pe care le-am gătit: supă de fructe, pizza, salam de biscuiţi, paste carbonara, friptură, tocăniţă, salată de cartofi şi să nu uităm de grătare sau pâine picurată, cu ceapă.

Programul nostru a fost unul lejer, dar nelipsit însă de repetiţiile în cadrul cărora ne-am pus la punct o parte din repertoriu şi am parcurs câteva piese noi.
Bucurându-ne de aerul curat, de dimineţile friguroase şi de imaginea barajului profilată la geam, ne trezeam zilnic plini de energie şi chef de muncă.

Ne-au bucurat plimbările lungi spre semnalul de telefon, activităţile sportive ca tenisul de masă sau fotbalul şi cele care necesitau raţiune precum celebrele enigme sau jocul rummykub.

Atmosfera ne-a constrâns să ne deconectăm de activităţile cotidiene, renunţând la contactul telefonic şi la internet. Cu toate acestea a fost o excursie care ne-a dăruit multe satisfacţii: căutarea lemnelor pentru foc şi transportarea acestora la cabană, uimirea de pe chipurile "bucătarilor" la vederea platourilor de mâncare goale, ori, pur şi simplu, plăcerea de a asculta muzică sau de a cânta împreună.

Serile au fost care de care mai speciale. Am vizionat fragmente video înregistrate pe parcursul anilor, observând astfel progresul activităţii noastre de la înfiinţare până în prezent. Am zâmbit la observarea schimbărilor fizice şi psihice care au avut loc asupra noastră ca persoane...

Trebuie să amintim grătarele prăjite uneori la lumina lunii şi plăcerea de a privi întunericul profund al nopţii din care desluşeai doar silueta bine luminată a barajului.

Tabăra noastră s-a încheiat stând în jurul unui foc mare de tabără, cântând şi profitând de ultima sută de metri a acestei vacanţe.

Cu toate acestea, sunt sigură că ne vom aminti mult timp de acum încolo de această aventură, de starea de libertate care ne-a cuprins în această săptămână şi de faptul că am avut ocazia să ne cunoaştem şi mai bine. Sunt convinsă că nu avem nici un regret şi că de acum încolo vom prefera ca o dată pe an să ne mai bucurăm de această libertate şi să căutăm un loc la fel de magic, unde să depindem doar noi de noi .

Am trăit o experienţă inedită care ne-a determinat să întărim legăturile de echipă, lucru care, cu siguranţă va fi sesizat de-a lungul timpului în activitatea noastră muzicală.

Lăsându-ne purtaţi de nostalgie ne îndreptăm cu paşi timizi spre "lumea dezlănţuită", visând la vara care va veni şi la următoarea noastră tabără muzicală...

Andreea Blaga
Fiat Lux