Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Tabără muzicală la Poiana Zânelor

25-07-2010

Tabăra unde am ajuns să ne cunoaştem...


În mijlocul dogorâtor de iulie ne-am gândit să evadăm din arşiţa oraşului nostru într-un loc de basm, şi anume, în Poiana Zânelor!
Aflată la poalele Munţilor Rodnei, înconjurată de răcoarea pădurilor dese de brazi, Poiana Zânelor a fost locul ideal în care am organizat tabăra muzicală din acest an.

Odată ajunşi în complex, ni s-a oferit cabana numărul 7, cabană ce era situată pe malul unui pârâu, unde, în fiecare dimineaţa se oglindeau cele mai spectaculoase răsărituri de soare, fapt pentru care cabana purta numele de Zâna Zorilor.

Programul nostru a fost unul odihnitor dar în acelaşi timp nu au lipsit repetiţiile eficiente. Vremea, aerul, mâncarea, odihna, drumeţiile, activităţile extreme... (tiroliana, piscina cu apă de râu) şi lipsa semnalului la telefonul mobil, ne-au constrâns să scăpăm de forfota lumii cotidiene în care noi, tinerii de azi, suntem afundaţi zilnic.

Săptămâna s-a scurs repede, dar în fiecare zi am avut parte de câte un eveniment inedit. Cea mai revelatoare experienţă a fost urcarea spre, respectiv până la Vârful Omului (1932 m). Am pornit entuziaşti dimineaţă, dar pe măsură ce urcam, am început să realizăm că doar cu multă voinţă poţi ajunge până în vârf. Datorită vârstei şi rezistenţei fiecăruia, doar o parte dintre noi a ajuns la destinaţia finală. Drumeţia a durat până spre seară, iar prima oprire a fost la o stână situată la Pasul Suhard unde ne-am reîmprospătat forţele la un izvor cu apă cristalină şi rece de munte.

Furaţi de peisajul ca din poveştile cu zâne, am rămas puţin acolo şi am admirat culmile şi pădurile de un verde crud din Munţii Rodnei.
La întoarcere, după multe ore de mers, ne-am bucurat să găsim din loc în loc frăguţe dulci şi afine negre.

O altă experienţă, de data aceasta extremă, a fost saltul pe tiroliană. De la cei mai mari până la cei mici ne-am învins frica sărind în gol când pe verticală, când pe orizontală.

Ca în orice grup sau familie, au existat şi neînţelegeri, nepotriviri, care au ieşit la iveală, însă, avem convingerea că se vor rezolva în viitor.

Între activităţile distractive, am avut timp să şi studiem în cadrul repetiţiilor. Am reuşit să finalizăm în detaliu câteva dintre piesele existente deja în repertoriu, dar şi să învăţăm altele noi.

A fost o experienţă frumoasă, nouă, plină de aventură, amuzantă, şi, mai ales dezvăluitoare...
Poiana Zânelor a fost un loc în care ne-am descoperit, unii, şi ne-am redescoperit alţii, părţile bune cât şi cele rele, dar, lăsându-le în grija "Zânelor" ne-am lăsat inspiraţi de acest loc minunat din mijlocul Munţilor Rodnei.