Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Nume şi prenume:
E-mail:
Securitate: 5+3 =
Părere:Michael Knight

Fiat Lux este cel mai tare cor de camera! Bafta in continuare!


Tony Sulzer Nica

Foarte fain cor, va felicit. Bravo, la mai mare pe viitor. smiley FL


Blaga Larisa

imi cer mii de scuze.Dupa cum spuneam in parerile anterioare ii felicit pe toti pentru vocile lor dar in special pe Denisa Mosincat.Dar i-am omis pe Ovidiu Lazar si Bianca Bibart.ei se stiu deja cat de buni sunt...


antonia nica

Le multumesc mult tuturor celor care ne-au sustinut in aceasta perioada plina de evenimente si realizari pentru noi. Le multumesc celor ce stiu ce insemna daruirea si valoarea unui cant curat si sincer.
Va doresc tuturor sa aveti parte de tot binele in aceasta perioada si incercati sa nu uitati esentialul...


Blaga Larisa

Am ascultat si eu CD-ul si este foarte frumos.O felcit pe Denisa ,are o voce extraordinara.ii felicit pe toti membr corului.toti au o vove frumoasa dar am mentionato pe a denisei deoarece ea canta colinda:aseara pe-n serate singura si vocea se aude foarte clar.bravo tuturor.SUNTETI EXTRAORDINARI.(stiti foarte bine asta)


Blaga Larisa

parerea mea despre acest cor este una extraordinae de buna.intentia doamnei profesoare de airasplati pe copii prin diferite excursii este de apreciat.realizarea unui CD reprezinta un pas important in cariera lor si evident este rodul muncii lor.eu le doresc tuturor mult scces in contiunuare ,si:......sa o tineti tot asa fratilor!!!!!!!


Anca B

Felicitari, Monica pentru tot ceea ce ai reusit sa realizezi cu acest cor in decursul celor 4 ani! Tineti-o tot asa!bafta mare in continuare si multa sanatate!


Deeya...PoSHu

Cu sigurantza inregistrarea unui CD a fost un pas important pentru corul nostru. Acum avem placerea de a observa reusita, datorita muncii excesive. Dorim ca CDurile noastre sa va aduca numai lumina, sa va umple inimile de iubire shi sa va aduca doar momente fericite cu ocazia Craciunului.
Va asteptam cu mult drag la concertele viitoare! smiley FL smiley FL


AMI

Am ascultat cd-ul si a iesit foarte bine!! Nu ne-a stricat putina munca in plus deoarece se vede rezultatul!!! Ma bucur foaaaaarte tare ca fac parte din acest cor...la noi munca e imbinata cu distractia, iar acest lucru se vede deoarece facem totul cu placere!! Sper sa avem succes in continuare, dar nu in ultimul rand la vanzari:>:p..
smiley FL. Va pup pe toti!!!!smiley FL:x


gabi mama

doresc sa stiu programul concertelor-merci


Pascu Ioana

WOW ! CD - ul este foarte fain ... sper sa ni se cumpere toate CD-urile ... sji sa ne distram mai bine decat cum an facut-o de fiecare data ... dak este posibil ...


Mascas Denisa

Am ascultat si Cd-ul. A iesit foarte bine! Tuturor care nu l-au luat inca Cd 'Sa fie lumina'..le recomand sa-l ia..pana nu se epuizeaza stocul..
smiley FL smiley FL Va pup pe toti! smiley FL


Mascas Denisa

Acest cor ste mununat. Ma bucur ca fac parte din Corul de camera 'Fiat Lux'. Datorita noua,luminile se aprind in inimile oamenilor si adauga mai multa iubire,pace si implinire. Ni se potriveste numele!..


Blaga Andreea

CD-ul este foarte frumos !Multumim tuturor celor care ne-au ajutat !


Pamfile Razvan

Este un cor foarte frumos.smiley FL


Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)