Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.

Nume şi prenume:
E-mail:
Securitate: 4+5 =
Părere:d gourier

va doresc mult succes pentru finala! Aveti talent si imaginatie!! Aveti simtul createi sinteti frumosi interpretati minunat!! Continuati si fiti cit mai buni in finala si de ce nu Cistigati!! oricum a-ti cistigat deja!!n. gabi

Va doresc sa aveti parte numai de bine !
Va asteptam cu drag acasa .


Fiat Lux

Dragi prieteni si simpatizanti ai nostri, suntem extrem de bucurosi pentru faptul ca ne onorati cu astfel de laude. Suntem pur si simplu un grup de tineri. Nu apartinem in mod special de nimeni, suntem diferiti, tot ce ne uneste este muzica si prietenia. Ceea ce interpretam ne defineste intr-o oarecare masura si de aceea am incercat sa fim cat mai diversi in alegeri! Ne dorim sa fim un model de buna practica in acest moment al vietii noastre iar cei care inteleg asta...cinste voua!


Claudiu Viorel Cioabla

Felicitari pentru modul inedit de a va exprima talentul si in special respect pentru "creierul"(elor) din spate. Mi-as fi dorit sa va strang mana, fiecaruia in parte !


Diana

Sunteți absolut...fenomenali!Am rămas fără cuvinte ascultându-vă și văzându-vă!N-am crezut în viața mea că se poate face un asemenea spectacol cu un cor!Bravo!Èšineți-o tot așa!


betty ghindea

Sunteti minunati. M-ati impresionat pana la lacrimi. Va iubesc pentru ceea ce faceti.


adi bot

Bravo!!! Cantati foarte frumos tot grupul,am fost si eu elevul domisoarei/doamnei dirijoare,cunosc si cateva fete din cor.Iulian si Ana Maria corul este greco-catolic referitor la ce ati comentat!! Pocait inseamna sa fii prin fapte,nu prin religie pentru ca sunt in toata lumea peste 3000 de religii!!!!


Dan Madalina

Ati fost extraordinari,am incercat sa fac si eu un cor al scolii dar n-a sunat nici cat 1la suta din al vostru. Am cantat Iac-asa pe care l-am vazut in repertoriul vostru. Mi-as dori cateva partituri din cantecele voastre. Sunteti extraordinari! Felicitari! Succes pe mai departe!


iulian metec

Felicitari!!!! Nu cred ca FIAT LUX este un cor de pocaiti, deoarece ei canta inclusiv cantece dedicate Maicii Domnului, din cate stiu eu pocaitii nu recunosc pe Maica Domnului. Sper ca veti castiga finala ROMANII AU TALENT.


florin

Nu doresc sa intru in discutii religioase,doar doresc sa-ti atrag atentia ANA MARIA ca,comentariul tau este datorita lipsei tale de cultura generala,iar voi ,,Fiat Lux,, sunteti extraordinari,ma bucur ca existati si ne faceti pe unii dintre noi sa ne bucuram de vocile si talentul vostru,Va doresc succes si sper sa castigati finala.


pam

Sunteti foarte tari... Felicitari! Nu stiu daca ati vazut filmul "Pitch Perfect" dar va poate inspira pentru reprezentatia din finala... Vi-l recomand...


Ionut

Nu sunt din Oradea, e prima oara cand v-am vazut si am ramas fara cuvinte. A fost cel mai frumos moment din istoria emisiunii "Romanii au talent". M-ati facut sa ma simt mandru ca sunt roman, ati fost perfecti, prezentarea a fost perfecta, va multumesc ca existati . Sunteti cei mai buni si sper sa castigati ! Ati fost un adevarat exemplu pt toata lumea. Va voi vota in continuare . Felicitari pt ceea ce ati realizat!


ioana

Felicitari! Ati fost minunati aseara, ati meritat victoria. Ati facut alegeri foarte bune, cat despre partea cu Imnul, cred ca tuturor romanilor li s-a facut ,,pielea de gaina''. smiley FL


Judea Eka

Imi place de voismiley FL si eu sunt tot din Oradeasmiley FL m-as bucura daca v-as asculta livesmiley FL Frumoasa prestatie sper sa castigatismiley FLsmiley FL


Balaura

Felicitări! Ma bucur k am putut vedea așa oameni frumosi smiley FL


Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)